Meny Stäng

I STÄNDIG TILLVÄXT

Vill du bli en del av vårt team? Just nu söker vi bl.a

Byggingenjör/CAD/BIM-projektör
Projekteringsledare
Projektledare
Projektör
Arkitekt
Inventerare

ES Management har flera spännande och utmanade projekt som med trevliga kunder som innebär att vi måste bli fler.  Att arbeta i förädlingsprojekt kräver att Du är intresserad av hus, tekniska lösningar och ekonomi för att kunna vara med och skapa värde åt våra kunder.

Skicka in en spontanansökan eller sök någon av tjänsterna nedan:

Byggingenjör/CAD/BIM-projektör

Du kommer att jobba som handläggande ingenjör i projektets alla faser, från utredningar till detaljprojektering. Här får du möjlighet att utvecklas inom projektering, vara med och driva BIM-utveckling och i rollen som handläggare ta stort ansvar i projekt.

Förutom samarbetet inom teamet ger ESM en bredd förutsättningar att arbeta tvärfackligt med våra egna konsulter samt våra underkonsulter inom energi, fastighetsekonomi, samhällsutveckling, konstruktion, akustik, VVS-ingenjörer, miljökonsulter m.fl.
Inom ditt ansvarsområde ingår bland annat
·       Rita upp modeller utifrån scanning och gamla ritningar
·       Rita för mindre nybyggnation
·       Beräkningar
·       Utveckla arbetsmetoder för  BIM
·       Arbeta i tidiga skeden till färdigt projekt
Din bakgrund
Vi ser att du är byggnadsingenjör/ Cad-BIM-projektör, har arbetat minst 2 års och har viss erfarenhet som handläggare alt. är redo att kliva in i en handläggande roll. Du är självgående och arbetar vant med projektering i Revit, gärna som model manager.
Det är meriterande om du har erfarenhet av beskrivningsarbete, om inte ger vi dig möjlighet att utbilda dig här hos oss. Vi tror att du drivs av att skapa hållbara lösningar och som person är du nyfiken, noggrann och tycker om att samarbeta i team.

Projektledare

Vi söker nu en projektledare till vårt team. Tjänsten innebär att du är ansvarar och utvecklare fastighetsförädlingsprojekt tillsammans med våra kunder. Du kommer att ansvara för att våra kunders fastigheter inventeras så att alla lönsamma och nödvändiga åtgärder identifieras. I ditt team finns specialister som räknar på investering-, driftskostnads- och LCC-kalkyler vilket ligger till grund för kommande beslut och projekt. 
Vi är under ständig utveckling och hos oss får du vara med och utveckla vår projektmodell så att vi kan hjälpa våra kunder att genomföra projekten på bästa sätt. 
Du kommer att vara med i ett spännande team där vi driver projekt utifrån ett helhetsperspektiv. Från inventering till att de åtgärder som vi föreslår blir utförda fullt ut för ett värdeskapande fastighetsförvaltande. 

För att trivas hos oss är du självgående och drivs av att hitta hållbara lösningar. Du ska vara bekväm med att jobba tillsammans med våra kunder där bästa win-win lösning alltid är en självklarhet.

VÅRT DRIV

Vi som arbetar på ES Management älskar hus, långsiktigt bra lösningar och förbättringar. Genom vårt driv och med vår kunskap inom projektledning, energieffektivisering, fastighetsekonomi och förvaltning ser vi till att förverkliga de mål hos våra kunder genom konkreta handlingar.

Är du en av dem som tröttnat på att göra utredningar som du sedan inte får vara med att realisera? Hos oss får du möjligheten att vara med från start till mål i arbetet med energismarta lösningar för en grönare och lönsammare framtid med högre livskvalitet.
Tveka inte, hör av dig till oss så berättar vi mer!

Välkommen! 

Energy Service Management i Sverige AB
Org nr 556948-4677 – Copyright © 2023